Suiker als dessert

Desserts bevatten meestal suiker of een zoetstof. Desserts bevatten een aantal bestanddelen, waardoor het eindproduct verschilt. Enkele van de meest voorkomende ingrediënten in desserts zijn meel, zuivel, eieren en kruiden. Suiker geeft veel desserts hun ‘verslavende zoetheid “en draagt ​​bij aan hun vocht en tederheid. Het meel of zetmeel component in de meeste desserts fungeert als een eiwit en geeft het dessert structuur. Verschillende meelsoorten zoals bloem voor alle doeleinden of Pastry Meel zorgen voor een minder rigide gluten netwerk en dus een andere textuur. Meel desserts kunnen ook zuivelproducten. Verschillende desserts gebruiken meel in verschillende mate. Desserts zoals ijs en pudding hebben een vorm van zuivel als hun belangrijkste ingrediënt, terwijl desserts zoals gebak en koekjes hebben relatief kleine bedragen. De zuivelproducten in gebakken goederen houden de desserts vochtig.

Veel desserts bevatten ook eieren, om vla te vormen of om te helpen bij het rijzen en verdikking van een cake-achtige substantie. Eidooiers specifiek bijdragen aan de rijkdom van desserts. Eiwitten kan fungeren als een rijsmiddel als de eiwitten ontrollen en uitbreiden. Desserts veel verschillende kruiden en extracten bevatten verschillende smaken voegen. Een voorbeeld hiervan is zout. Zout wordt toegevoegd aan desserts om zoete smaken evenwicht en creëren een contrast in smaken. Al deze ingrediënten dragen bij tot desserts en maken ze verschillend. Desserts werden eerst gemaakt met behulp van natuurlijke ingrediënten die lokaal beschikbaar waren. In oude beschavingen mensen genoten van gedroogde vruchten, honing of noten. Deze werden beschouwd als de eerste snoepjes. Wanneer suiker begon te worden vervaardigd in de middeleeuwen meer zoete desserts beschikbaar kwam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>