Vacatures in onze branche

In deze tijden van crisis komen veel mensen zonder werk te zitten, zo ook in de suikerbranche. Dit is erg vervelend, en aangezien er nog steeds meer banen verdwijnen dan bijkomen, zullen deze mensen langere tijd werkloos blijven. Wanneer je een passende vacatures zorg hebt gevonden die je ook nog leuk lijkt, moet je deze eerst aandachtig doorlezen. In de motivatiebrief die je vervolgens stuurt leg je eerst uit wie je bent enz. Het is dus van belang om de vacatures die open staan goed te benaderen en te laten zien waarom ze juist jou moeten aannemen. Vervolgens vertel je waarom je de baan wil, doe dit goed en uitgebreid. Hierna leg je uit waarom jij de ideale persoon bent voor deze baan, doe dit wederom goed en uitgebreid. Verder kan je nog vertellen wat je bind aan het bedrijf en waarom je het een goed bedrijf vind. Aan het einde vertel je wat je competenties zijn en waar je voor staat. Sluit vriendelijk af en doe je CV als bijlage. Zorg ervoor dat je gehele brief netjes en correct geformuleerd is, een sollicitatiebrief is altijd formeel. Maak ook zeker geen spellingsfouten, dit komt erg onprofessioneel over.  Veel succes met het vinden van een baan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>