Zaken doen in de food

Een bedrijf (ook wel bekend als onderneming of bedrijf) is een organisatie die betrokken is bij de handel in goederen, diensten, of beide aan de consument. Business plan en business model bepaalt de uitkomst van een actieve bedrijfsvoering. Bedrijven zijn overheersend in kapitalistische economie├źn, waar de meeste van hen zijn particulier eigendom en toegediend aan service te bieden aan haar klanten. Bedrijven kunnen ook niet-voor-winst of staatsbedrijven zijn. Een onderneming in eigendom meerdere personen kan worden aangeduid als een bedrijf, hoewel die term ook een nauwkeurigere betekenis. De etymologie van “zaken” heeft betrekking op de staat van zijn drukke hetzij als individu of de samenleving als geheel, doet commercieel levensvatbaar en winstgevend werk. De term “bedrijf” heeft minstens drie toepassingen, afhankelijk van de omvang – het enkelvoud gebruik om een bepaalde organisatie betekenen; het veralgemeende gebruik om te verwijzen naar een specifieke marktsector, “de muziek-business” en de verbinding vormen zoals agribusiness, en de ruimste betekenis, die alle activiteiten omvat die de gemeenschap van leveranciers van goederen en diensten. Echter, de exacte definitie van zaken, als veel anders in de filosofie van het bedrijf, is een kwestie van debat en de complexiteit van betekenissen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>